Vinduespolering

Kim's Service og Rengøring ApS har en lang række kunder inden for erhverv, og vi har derfor stor erfaring med vinduespolering inden for dette felt. 

Som vinduespoleringsfirma ved vi, hvor vigtigt det er altid at have rene vinduer, da det sender et godt signal både udadtil til kunder og indadtil til medarbejdere.

Ingen opgave er for stor

Igennem årenes løb har vi løst opgaver for mange virksomheder, og vi har i den forbindelse erfaring med vinduespolering af mange forskellige slags bygninger. Ingen opgave er for stor eller lille, og Kim's Service og Rengøring ApS udfører altid arbejde med stor grad af professionalisme og fleksibiliet. Vi tilbyder blandt andet vinduespolering af:

• Højhuse
• Offentlige institutioner (såsom skoler og svømmehaller)
• Kirker

• Kontorer

• Glasfacader
• Indkøbscentre
• Og meget andet

Vi kan med andre ord påtage os alle former for opgaver, og du kan trygt stole på, at vi efterlader ruderne pæne, rene og skinnende.

Kontakt os

​Tøv endelige ikke med at tage kontakt til os, hvis du sidder inde med spørgsmål eller ønsker et uforpligtende tilbud på for eksempel et serviceabonnement med et interval efter eget ønske.

​Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til vores rengøringsfirma, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skarp pris skræddersyet til lige netop dine behov. Med vores mangeårige erfaring inden for faget arbejder vi både hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med resultatet. Det betyder samtidig også, at vi kan tilbyde gode priser på vores rengøringsløsninger til stor fordel for dig som kunde.

For erhvervskunder kommer vi ud på den pågældende adresse for at inspicere lokalerne, og herefter udarbejder vi et skræddersyet tilbud.

Vi har mulighed for at rykke ud hurtigt – typisk allerede inden for 5 dage, så du slipper for at vente i længere tid end højst nødvendigt med at få gjort rent i firmaet eller dit private hjem.

Vi udarbejder gerne et godt tilbud på din rengøringsopgave i dag!

Udfyld dit navn, nummer og e-mail og vi vender tilbage inden for 24 timer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kim's Service og Rengøring ApS

Valhal 17,
​6640 Lunderskov

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 26 33 18 89

E-mail: kim.kiel@gmail.com

CVR: 39533766

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.