Kontorrengøring udføres når behovet opstår

Professionel rengøring af kontorlokaler

Kontorvirksomheder har behov for en regelmæssig rengøring af lokalerne.​

Typisk er der mange mennesker samlet i små lokaler, og der er mange overflader, der kan samle sig støv på. Det kan for eksempel være hæve-/sænkeborde, computerskærme og vindueskarme. Samtidig er der også behov for tømning af skraldespande og regelmæssig støvsugning af gulvene.

Hos Kim's Service og Rengøring ApS tilbyder vi en grundig og effektiv kontorrengøring for mange forskellige typer virksomheder. Det kan for eksempel være i Kolding eller i Vejen, men det kan også være i Fredericia eller i Middelfart. Vi dækker hele Midtjylland og Trekantområdet.

Mulighed for svanemærket og miljøvenlig rengøring

Vi har 15 års erfaring med rengøring af kontorlokaler og andre former for erhvervsrengøring. Vi arbejder hurtigt og effektivt, og vi har mulighed for at komme ud inden for kort tid – typisk inden for 5 dage.

Derudover tilbyder vi også miljøvenlig og svanemærket kontorrengøring, hvis du har et ønske om dette.

Hvad dækker vores kontorrengøring over?

Vores kontorrengøring kan dække over mange forskellige rengøringsopgaver. Det kan for eksempel være:

  • ​Aftørring af støv
  • ​Støvsugning
  • ​Trappevask
  • ​Vinduespolering
  • ​Tømning af skraldespande

Kontakt os og indhent et skræddersyet
​tilbud på en fast aftale

Ønsker du at indhente et uforpligtende tilbud med en skræddersyet pris på en fast aftale omkring kontorrengøring, er du velkommen til at kontakte os. Så aftaler vi et tidspunkt, hvor vi kan komme ud til en besigtigelse og en snak med dig omkring dine ønsker og behov. Herefter udarbejder vi et skræddersyet tilbud til dig.

Vi gør rent, når behovet opstår – typisk allerede inden for kun 5 dage. Når du vælger vores rengøringsfirma, behøver du dermed ikke at vente i længere tid end højst nødvendigt, når du har brug for rengøring af kontor.

Vi har 15 års erfaring inden for vores fag, og vi tilbyder blandt andet miljøvenlig rengøring, hvis du ønsker det.

​Kontakt os og indhent et uforpligtende tilbud

Du er velkommen til at tage kontakt til vores rengøringsfirma, hvis du kunne tænke dig at få udarbejdet et uforpligtende tilbud med en skarp pris skræddersyet til lige netop dine behov. Med vores mangeårige erfaring inden for faget arbejder vi både hurtigt og effektivt uden at gå på kompromis med resultatet. Det betyder samtidig også, at vi kan tilbyde gode priser på vores rengøringsløsninger til stor fordel for dig som kunde.

For erhvervskunder kommer vi ud på den pågældende adresse for at inspicere lokalerne, og herefter udarbejder vi et skræddersyet tilbud.

Vi har mulighed for at rykke ud hurtigt – typisk allerede inden for 5 dage, så du slipper for at vente i længere tid end højst nødvendigt med at få gjort rent i firmaet eller dit private hjem.

Vi udarbejder gerne et godt tilbud på din rengøringsopgave i dag!

Udfyld dit navn, nummer og e-mail og vi vender tilbage inden for 24 timer. 

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Har du spørgsmål eller
​​​​ønsker du at høre nærmere?

Find vores kontaktoplysninger herunder.

Kim's Service og Rengøring ApS

Valhal 17,
​6640 Lunderskov

Klik her for rutevejledning

Kontakt os

Telefon: 26 33 18 89

E-mail: kim.kiel@gmail.com

CVR: 39533766

Telefontider

Mandag - fredag: 08.00 - 16.00

Lørdag og søndag: lukket

Mails besvares alle dage.